Kipróbáltam az villámírói kihívást
Kipróbáltam az villámírói kihívást

A túra

Az erdő párás, meleg levegője jól megizzasztotta Zelkát. Próbált lépést tartani a csoporttal, de ez a csapatépítő túra nagyon kimerítette. Leült egy farönkre és táskájából előkotorta a vizes palackját. Az erdő kezdett lecsendesedni, ahogy a csoport többi része egyre távolabb barangolt tőle.

– Szedd már össze magad. Ciki, hogy lemaradtál! – felállt, és megakadt a szeme az egyik fatörzsön. Egy apró, téglalap alakú cetli volt ...

Három nappal korábban...
Három nappal korábban...

muskatlisgyilkossagok_magyar_krimi_8.png

Sári hirtelen nagyot fékezett a kismotorjával. Szerencséjére a földesúton nem lehetett száguldozni, egyébként rendesen összetörte volna magát, beszaltózva a búzatábla szélébe.

Leugrott a motorról, fejéről leszedte a sisakot és várta, amíg a lemenő nap fényében gyengéden hullámzó búzatenger lecsillapítja az idegeit. Megállapította, hogy pont ezért a nyugalomért döntöttek Karcsival úgy, hogy erre a varázslatos helyre költöznek. Karcsi minden álma ...

Krimiajánló: A vérfarkas visszatér
Krimiajánló: A vérfarkas visszatér

Egy pillanat nyugalmad sem lesz!

leslie_l_lawrence_a_verfarkas_visszater.png

Ki kopogtat éjszakánként a Vérfarkas fogadó alatti járatokban? Miért tűnik fel véres szájjal a sárga ruhás nő a vérfarkas áldozatai közelében? Miért építenek épp a Spitzhorn vidékén a tibeti szerzetesek lámakolostort?

Nem is Leslie L. Lawrence lenne, ha nem keveredne a svájci kisvasút alagútjában egy gyilkosságba, majd bujdokolna a vérfarkas elől egy nyitott sírban.

Megszívja a pipáját, s megpróbálja kibogozni a ...

A gyilkosság előtt négy nappal...
A gyilkosság előtt négy nappal...

Bővül a haragosak száma... vajon mitől dühödött fel Pejkó fiatal, mezőőr gazdája?

Négy nappal a gyilkosság előtt...

 

Krisztián így érezte a legjobban magát, a Pejkó hátán, szabadon vágtatva a réten, átadva magát a szélnek, mely ott suhogott a füle mellett. A Csobánki-tanyától lovagolt visszafelé a mezőőr a faluba, hogy lecsutakolja a lovát, s terepszínű munkaruháját lecserélve, időben odaérkezzen a próbára

Mert oda fontos volt, ...

Hat nappal korábban... A gombász
Hat nappal korábban... A gombász

muskatlisgyilkossagok_magyar_krimi_3.png

Csomagjai tompa puffanással landoltak az előszoba kőpadlóján és a hang hatására előkerült Ágota macskája, Párduc, akit legszebb álmából ébresztett fel szeretett gazdája érkezése. Kinyújtózott, odament hozzá és puha macskatestével körbefonta a nő lábát. Ágota letérdelt a doromboló cicához és kedvesen megcirógatta.

–  Jól van na, jól van! Most már itthon vagyok. Ugye hiányoztam? –  simogatta meg a fekete macskaarcot.  

Párduc megnyugodott, ...

Hét nappal korábban...
Hét nappal korábban...

 

muskatlisgyilkossagok_magyar_krimi_harmadik_fejezet.png

Drága Julcsika néni! Anyukám nagyon beteg, nem tud dolgozni és a gyógyszere nagyon sokba kerül. Tudnátok-e Péter bácsival segíteni? Pár ezer forint is sokat számítana.

Szeretettel, Bélus

B éla még egyszer átfutotta az üzenetet, majd rákattintott a papírrepülős ikonra a messengerben.

Nem szívesen kért kölcsön rokonoktól, de most muszáj volt. Azt sem tudta, hogy visszaírnak-e. Legutóbb az érettségi előtt, a ballagásakor találkozott ...

Nyolc nappal korábban...
Nyolc nappal korábban...

muskatlisgyilkossagok_magyar_krimi_2.png

  Ha James Bondnak is kell nadrágtartó, neki sem kell szégyenkeznie – biztatta magát Jenő, miután kikészítette azt. Azért volt szüksége rá, mert ha övet vett fel, akkor zavaróan csúszkált a nadrágja. Barátai viszont valósággal sportot űztek abból, hogy úgy kihúzták a nadrágtartót, hogy az fájdalmas csattanással pattanjon vissza a mellkasára vagy hátára. 

A lufiárusnak kulcsfontosságú volt megoldani a helyzetet a tavaly nyári kínos incidens után, ...

Facebook oldaldoboz

MUSKÁTLIS GYILKOSSÁGOK

TARTALOM

*** Első fejezet ***

*** Második fejezet ***

 *** Harmadik fejezet ***

*** Negyedik fejezet ***

Ötödik fejezet

Hatodik fejezet

Hetedik fejezet

Nyolcadik fejezet

Leírás

Gyilkosságok az idilli kék spalettás házak, piros muskátlis tornácok és aranyló búzatáblák között.

süti beállítások módosítása