Krimiajánló: A vérfarkas visszatér

Egy pillanat nyugalmad sem lesz!

leslie_l_lawrence_a_verfarkas_visszater.png

Ki kopogtat éjszakánként a Vérfarkas fogadó alatti járatokban? Miért tűnik fel véres szájjal a sárga ruhás nő a vérfarkas áldozatai közelében? Miért építenek épp a Spitzhorn vidékén a tibeti szerzetesek lámakolostort?

Nem is Leslie L. Lawrence lenne, ha nem keveredne a svájci kisvasút alagútjában egy gyilkosságba, majd bujdokolna a vérfarkas elől egy nyitott sírban.

Megszívja a pipáját, s megpróbálja kibogozni a szálakat a mozdonyvezető, Gyamco szerzetes és a puskás falusiak segítségével.

Csakhogy nem minden úgy sül el, ahogy azt a szereplők remélik. 

A vasúti alagút szervízszobájában aztán színre lép mindenki, beleértve a Sátánt, a vérfarkast, a sárga ruhás nőt, a bohócorrú, vörös parókás szellemvadászt, a lefegyverzett falusiakat. Amikor már mindenki szerepe világossá válna, az alagút a szereplőkre robban.

Persze előtte lezajlik minden idők legfélelmetesebb koponyatörő varázslat párbaja is két mágus között. És az is kiderül, hogy hová dugták el a tibeti kolostorok elrejtett kincsét megmutató térképet. Sosem találnád ki!

Aki szereti Leslie L. Lawrence kalandjait, az A vérfarkas visszatér című regényét is élvezettel olvassa, s nem tudja majd letenni, míg a történet többszörös csavar után véget nem ér. 

A bejegyzés trackback címe:

https://muskatlisgyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr6117874135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

MUSKÁTLIS GYILKOSSÁGOK

TARTALOM

*** Első fejezet ***

*** Második fejezet ***

 *** Harmadik fejezet ***

*** Negyedik fejezet ***

Ötödik fejezet

Hatodik fejezet

Hetedik fejezet

Nyolcadik fejezet

Leírás

Gyilkosságok az idilli kék spalettás házak, piros muskátlis tornácok és aranyló búzatáblák között.

süti beállítások módosítása